Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Πολιτική επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.

Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode).

Οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης του καταστήματος..

Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάσταση αυτών.

Παρακαλούμε σε περίπτωση επιστροφής – αλλαγής  να μας ενημερώνετε πρώτα τηλεφωνικά στο κατάστημα μας και στο τηλέφωνο 2431071246 έτσι ώστε να φροντίσουμε άμεσα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. 

Αλλαγές προϊόντων

Για να πραγματοποιήσετε μια αλλαγή προϊόντος θα πρέπει να εκτελέσετε μια νέα παραγγελία με το νέο προϊόν το οποίο επιθυμείτε να αγοράσετε και στο πεδίο των λεπτομερειών (στη συμπλήρωση των στοιχείων σας) θα πρέπει να αναγράψετε πως πρόκειται για αλλαγή της παραγγελίας με τον αριθμό -Χ- που θα αντιστοιχεί στην αρχική σας παραγγελία. Σε περίπτωση που το ποσό του νέου προϊόντος είναι μικρότερο, γίνεται επιστροφή χρημάτων, σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται η πληρωμή της διαφοράς.

Επιστροφή χρημάτων

Κατόπιν παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται εντός 7 εργάσιμων ημερών. Αναλυτικά κατά περιπτώσεις:

  • Αντικαταβολή: Τραπεζική κατάθεση του ποσού αγοράς σε λογαριασμό(ΙΒΑΝ, Ονομ/νο Δικαιούχου) που θα μας υποδεικνύεται από τον αγοραστή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το ποσό των 4€ που δόθηκε στον courier δεν υπολογίζεται μέσα στην επιστροφή των χρημάτων.
  • Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα: Απευθείας αντιλογισμός του ποσού στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά.

Κάθε επιστροφή γίνεται προς:

Instict

Ιουλιέτας Αδάμ 13,

T.K. 42100 Τρίκαλα

Τηλ:24310 71 246

ή στο κατάστημά μας, προσκομίζοντας απαραίτητα την απόδειξη.

 


Σημαντικό:

Προϊόντα που ανήκουν στην ενότητα “ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ” καθώς και εκπτωτικά προηγούμενης σεζόν δεν υπόκεινται στους όρους της επιστροφής χρημάτων.

Σε αυτή την περίπτωση, η αλλαγή γίνεται με οποιοδήποτε άλλο προϊόν του eshop μας είτε εκπτωτικό είτε νέας παραλαβής


 

Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάστασης αυτών.