Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Τρόποι πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

A) Αντικαταβολή

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας.

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier κατά την παράδοση της, στο χώρο σας. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή σας. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 3€.

B) Πληρωμή με Πιστωτική κάρτα     

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.instict.gr συνεργάζεται με την τράπεζα EUROBANK για την υπηρεσία πληρωμής με πιστωτικές κάρτες.

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Το instict  δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας. Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει σε ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας EUROBANK χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από εσάς με χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης στην τράπεζα μέσω των συστημάτων ασφαλών συναλλαγών της τράπεζας.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε  παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα. Κατά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά της πληρωμής σας. Η παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για αγορές από 50€ και πάνω.


Γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.instict.gr συνεργάζεται με την τράπεζα Eurobank για την υπηρεσία πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Εξοφλείστε την παραγγελία σας  με μετρητά μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον λογαριασμό μας στις παρακάτω τράπεζες

Eurobank

Αριθμός Λογαριασμού: 0026-0233-16-0201588160

IBAN: GR 8302602330000160201588160

Όνομα δικαιούχου: ΝΑΧΜΙΑ ΜΑΤΙΝΑ

Alpha Bank

Αριθμός Λογαριασμού: 332-002101-052594

IBAN: GR46 0140 3320 3320 0210 1052 594

Όνομα δικαιούχου: ΝΑΧΜΙΑ ΜΑΤΙΝΑ

Κατά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά της πληρωμής σας. Σ΄αυτή την περίπτωση η αποστολή της παραγγελία σας είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για αγορές από 50€ και πάνω.